Vanneberga hunddagis HB

Ett hundpensionat i Kristianstad eller i Hässleholm med omnejd är någonting som har varit rätt så efterfrågat här på min blogg att jag ska skriva lite mer om. Just därför så tänkte jag att jag i det här lilla inlägget idag skulle ta och försöka vara till så stor hjälp som det bara går för mina fina och härliga läsare och era fyrbenta vänner där hemma.

Det är ju nämligen så att jag själv har vänt mig till ett hunddagis vid namn Vanneberga hunddagis HB som jag tycker är helt suveränt och därför så tycker jag att det ska bli jättekul att få rekommendera dem vidare till er nu eftersom att det ändå verkar vara en hel del som vill veta vart man ska vända sig ifall det blir så att man måste vara ifrån sin hund längre tid är normalt. Jag blev faktiskt själv rekommenderad att vända mig till just Vanneberga hunddagis HB av en mycket nära vän till mig. Hennes hundar och mina hundar leker tillsammans väldigt ofta och därför så har det ju hänt en och annan gång att våra hundar har fått leka tillsammans hos Vanneberga hunddagis HB faktiskt, vilket är oerhört kul och man vet att hundarna har en känsla av hem på något sätt då ändå. Hur som helst så tycker jag absolut att det är just Vanneberga hunddagis HB som man ska vända sig till ifall det nu är så att man söker ett bra hundpensionat som har kunnig och engagerad personal som verkligen bryr sig. Det här är ju då också lite smått inriktat till alla er som befinner er i Kristianstad eller Hässleholm med omnejd, men jag hoppas lite ändå på att det här kommer att kunna vara till hjälp för så många som möjligt av alla er som hörde av er till mig! Ifall det nu är så att ni har några mer frågor och funderingar kring det här så får ni gärna skriva en kommentar!