Hunddagiset där jag har min hund om dagarna

Välkomna tillbaka hit till min blogg och ännu ett inlägg där jag hade tänkt mig att jag skulle ta och dela med mig lite av någonting som jag vet med mig att många av mina läsare har uttryckt ett stort intresse för nu under de senaste få veckorna och det handlar ju nämligen om det här med att lämna sin hunddagis över dagarna då man är iväg och jobbar eller på hundpensionat då man ska bort en lite längre tid kanske.

Detta kommer att vara lite riktat till alla ni hundägare som hörde av er från Kristianstad, Hässleholm och Östra Göinge med omnejd, då det faktiskt är här omkring som jag själv befinner mig och anser har hittat en av de absolut bästa hunddagis och hundpensionat som jag personligen har haft att göra med. Det hunddagiset som jag själv då har valt att lämna mina hundar hos när jag själv inte kan vara där för dem under arbetstid med mera heter inget annat än Kålaberga Hundpensionat och det är alltså även dem som jag varmt kan rekommendera till er här idag också. Nu vet jag inte exakt hur det ser ut med lediga platser hos dem, men jag tycker absolut att det är värt att kika på dem ifall det nu är så att ni befinner er i en situation där ni är i behov av att lämna iväg er hund över dagen eller över ett par dagar och så vidare. Kålaberga Hundpensionat är oerhört kunniga och engagerade i det som de sysslar med och har stor vana och erfarenhet när det kommer till många olika typer av hundar och personligheter. Jag, som hundägare, har verkligen alltid kunnat känna mig trygg med att lämna min lilla fyrbenta vän hos dem och det tror jag utan tvekan att ni också skulle känna.