fredag 6 april 2012

Tre dagar till träningslägret i Italien - in your face, snöslask!

Härligt vårväder inleder påsken. Men det gör inget - i övermorgon är det dags att packa väskorna för Studenternas vårträningsläger. En hel veckas träningsnörderi i 15 graders värme!

Marina di Pietrasanta, på Italiens västkust i höjd med Florens, i en hel vecka från måndag till måndag. Träningsprogrammet har jag inte fått än, men å andra sidan vill nog inte mitt högerknä följa med på några 2-3 löppass om dagen i en vecka än, så jag gör nog en egen variant. Morgonjogg, styrka och spänst - och simning i havet!
Äntligen ska jag få premiärsimma i min våtdräkt! Och dessutom är jag inte ensam, åtminstone ett par klubbkompisar till ser fram emot att testa sina våtdräktsfenor i Medelhavet.

Området har jag faktiskt varit i förut, för drygt femton år sedan på cykelsemester med min far. På tre veckor lyckades vi korsa en bergskedja utan mat (ingen berättade om söndagar i Italien), följa en felaktig karta, strunta i Uffizierna på grund av kön, råka köpa två glassar för 120 kronor, ta en fika för 700 kronor dagen efter, bli prickiga av myggbett, bli ficktjuvade så att vi inte hade pengar nog att checka ut från vår campingplats och få mil efter mil av sadelskavsår. En helt perfekt semester!

Marina di Pietrasanta:


Visa större karta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar