onsdag 25 april 2012

Sprang ihop med tre rådjur på en parkering i Västberga

Tre små rådjur skulle gå en gång
mitt på gatan där jag sprang.
Tre små rådjur skulle gå en gång
mitt på gatan där jag sprang.
Vi ska ha roligt, sa rådjuren de små,
Vi ska ha roligt, det kan ni väl förstå.
Äta lite grönt, ha det lite skönt,
Och fröjdas hela dan vid motorvägen.
Ja, de verkade trivas ganska bra där, mellan parkeringsplatsen i Västberga och E4/E20. En romantisk plats. Helt rätt om man är ett rådjur. Extra uppiffad av en pall mursten och en hög sågspån. Inte lät de sig störas av en svettig Springjonas heller, gick till och med närmre och visade upp sig lite när jag stannade och tog upp kameran. Linslusar. Det var en fin stund.

I övrigt gick det lättare än igår, men ska jag vara helt ärlig hade jag nog åtminstone en gnutta fel idag också om min förkylning: näsan rann mer än den brukar göra när jag springer och pulsen var visserligen lägre än igår, men fortfarande 156, lite väl högt för att va slöjoggande. Jag väntar nog till nästa vecka med 2012-premiär för klubbträning och nöjer mig med jogg imorgon också.

L åker dessutom bort över långhelgen, så inte helt fel att komma hem tidigt.


1 kommentar: