fredag 27 januari 2012

Träna på korv

Kom inte iväg till Dalarna idag. Jobbmöte jag inte kunde undvika - och det är inte kul med sen kvällskörning. Visade sig sen att L blev tvungen att jobba ännu senare än jag. Känns mycket bättre att åka tidigt imorgon bitti istället.

Men inget ont som inte har nåt gott med sig - om jag ändå inte kunde få en fredagskväll med farmor och farfar, och inte en tidig kväll med L, så kunde jag i alla fall få till ett träningspass. Och idag såg jag till att få lite mat i magen först, i alla fall två korv med bröd.3 kommentarer:

 1. För mig fungerar det inte alls att träna med korv i magen. Blodpudding är inte heller bra :-)

  Hoppas att det går bättre för dig!

  SvaraRadera
 2. Har precis kommit hem från ett tufft pass i på styrkegymmet...pizzan kommer snart ut från ugnen. Har svårt att träna när jag har ätit, för mig fungerar det bäst om jag är inte är mät, t o m lite småhungrig

  /ingrid

  SvaraRadera
 3. L: Ja när det gäller mat verkar jag ha stålmage, inför långa tränignspass med klubben har jag haft rutinen att käka en full middag 5 minuter innan jag joggat till träningen från jobbet.

  I: Galet, helknasigt - jag kan verkligen inte träna hungrig

  SvaraRadera