torsdag 26 januari 2012

Träna inte hungrig

Insåg att ikväll nog är sista chansen att träna den här veckan. Trist med ännu en klen vecka, men lite jobbresande och hela helgen hos släkten i Dalarna ställer till det.

Så jag stack till Friskis & Svettis trots att jag egentligen bara var hungrig, trött och sugen på att åka hem till L. Käkade en banan på väg ut från kontoret, men blev spak i kroppen efter några minuter på cykeln. Pressade mig igenom 40 minuter, men det är rätt dumt att träna hungrig så jag klev av, duschade och åkte hem.

Ser fram emot onsdag nästa vecka, februari när jag får börja springa igen. Då blir det lättare att träna även på resande fot.

3 kommentarer:

 1. Ni behöver naturligtvis inte komma till Dalarna bara för att ni "bokat" in den här helgen hos oss.
  Kom bara över på en kopp kaffe en dag så ni hinner träna också.
  Ett alternativ har jag påpekat redan. På Lugnet finns stora möjligheter till träning av olika slag, styrketräning i modern lokal med moderna maskiner. Bassäng där det går att simträna. En mängd skidspår.M.m.
  Mvh Bernt
  /

  SvaraRadera
 2. Om du skall bli framdångsrik konditionsidrottare är det bra att träna hungrig. Du lär kroppen att använda andra bränslen än lättillgängliga kolhydrater.

  SvaraRadera
 3. B: ååh va fint det var i Dalarna! Du vet redan hur mycket vi såg fram emot att komma och njöt av att vara hos er, det var värt mycket mer än nåt enstaka träningspass.

  A: oj ja då passar jag nog på att bli framgångsrik konditionsidrottare om det krävs sånt, det kommer jag aldrig att palla, haha :)

  SvaraRadera