onsdag 4 januari 2012

Fyra mil träningscykel

En å en halv timme körde jag på cykeln - sjukt impad av mig själv. Och lite öm i rumpan. Hann nästan läsa ut min fars bok, köra fem-sex rundor Wordfeud, snacka en stund med L på telefon, skriva ett kort blogginlägg och lyssna igenom en bunt trevlig musik. Det är svårt att få till när man springer. Lyckades till och med få upp pulsen hyfsat, till 134 i snitt, i slutet över 140 ganska länge. Najs! Så blev det en rejäl omgång stretch - och mina kära enbensböj på tå. Lustig känsla att va rejält trött i benen utan att ha sprungit. Känns mycket annorlunda. Från Springjonas i farten

2 kommentarer:

  1. Enbensböj på tå?? Det låter tungt, det ska jag testa!
    Kör hårt.

    //Ola

    SvaraRadera
  2. Testa, de är rejält elaka! Ordinerade direkt från naprapaten just för löparknäet, utöver stretching - ska bygga styrka runt knäet och eftersom det är lite klurig balans att göra dem på ett ben får man extra stablititet. Najs!

    SvaraRadera