söndag 8 januari 2012

En vecka utan löpning

Sjunde dagen utan löpning idag. På dagens meny står näst sista simlektionen i min crawlkurs och kanske, kanske även ett cykel- och styrkepass på Friskis & Svettis med L. Det har blivit lite mer träning än normalt de senaste veckorna, trots att jag inte fick till några riktiga pass varken måndag (flygresa) eller lördag (besök). På nåt sätt kom lusten tillbaka när jag bestämde mig för att sluta stångas mot väggen (knäet) och istället ägnade mig åt saker jag kan göra till hundra procent. Nästa vecka hoppas jag blir ännu mer träning, helst varje dag. Från Springjonas i farten

3 kommentarer:

 1. Suck...jag har inte tränat på några veckor...förhoppningsvis blir det ett volympass imorgon.

  /ingrid

  SvaraRadera
 2. Har också ett trasslande knä som gör ont när jag reser eller böjer mig ner. Hoppat ett pass då och då någon vecka. Himla trist, men inte som Knut, förstås.
  /T

  SvaraRadera
 3. Blä va trist med strul i träningen för er båda - men jag är säker på att 2012 blir era bästa träningsår på lääääääänge, det kan inte lite smågrus i maskineriet ändra på. Kram!

  SvaraRadera