söndag 8 januari 2012

Dubbelpass: cykling, styrketräning och simning i ett

Avslutar veckan i riktig racerstil: först fyrtio minuter cykelmaskin på Friskis & Svettis (två mil, alltså 30 knyck trots hyfsat tufft motstånd), sen nästan lika lång styrketräning med L - och sen fick vi köra hem i ilfart för att jag skulle hinna hämta simbyxor och hinna i tid till simskolan, där jag simmade på i 45 minuter.

Känner mig som en superhjälte, helt slut i hela kroppen på ett sånt där fantastiskt sätt. Äntligen en träningsvecka med flyt, som gått som jag ville - och lite ironiskt nog är det tack vare att jag bestämde mig för att ta en löpfri januari.

Trots att L dängde mig rejält i brutalbänken (15 mot 10, jag var helt slut efter styrketräningen) så känner jag mig hur nöjd som helst med den här träningsveckan. Nu blir det okynnesätande av smågodis innan middagen - och jag förtjänar varenda liten gnutta tomma, snabba kolhydrater, ha! :)

PS. Simningen gick dessutom jättebra igen, jipiih! DS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar