tisdag 10 januari 2012

Amfibiemannen som uppvärmning

Jag och Jon, min partner in crime i Ö till ö-äventyret, ska anmäla oss till Amfibiemannen den 27 juli också. Fick tipset av klubbkompisen David, som ska spring-simma loppet han också.

Med 5400 meter simning och 21,5 kilometer löpning över skärgårdsöar blir det en fantastisk uppvärmning-genrep-tekniktest-eller-vad-man-nu-ska-kalla-det inför Ö till ö. Lite knappt ett dubbelt Vansbrosim plus en halvmara i terräng.

Nu ska jag till simhallen i Västertorp och se om jag kanske pallar mer än 500 meter i sträck med hjälp av lite hysterisk 80-talsmusik i öronen (framförallt min senaste favvo-träningslåt Holding out for a hero av Bonnie Tyler). Oh yes, jag är fortfarande helt förälskad i min senaste, magiska leksak.

3 kommentarer:

 1. Kul! Jag laddar också inför Amfibiemannen, efter att ha betat av några crawl-kurser ;-)

  Kanske ses i plurret i Västertorp nån gång, även om jag inte lyckas simma så ofta som jag kanske borde göra.

  SvaraRadera
 2. Jag ställer oxå upp med ett team. Kommer bli lajbans på hemmaplan;)

  SvaraRadera
 3. Krister och Riotrun - kul! Jag har just anmält oss, så det blir verkligen av.

  SvaraRadera