fredag 27 januari 2012

75 minuter skavsår på låren

Det blev bara 75 minuter på träningscykeln, för sen kom en trevlig Friskis-man och berättade att de var på väg att stänga. Den sista minuten ökade jag frekvensen till 110 och ställde mig upp, fick upp pulsen till en bra bit över 170.

Jag skulle kunna låtsas besviken över att det blev en kvart kortare än tänkt. Skriva att 75 minuter på cykeln var alldeles för kort, att jag gärna skulle kört en kvart till. Minst. Helst lite nonchalant, i en bisats.

Men ojojoj va skönt det var att få kliva av. Även innan den där slutspurten hade pulsen krupit upp och parkerat över 160, tidningen var utläst och svetten den enda vätska det inte var brist på.

Men den främsta anledningen till mitt tysta, stående jubel under slutspurten var skavsåren på insidan av båda låren. Kan man skaffa cykelbyxor för att köra träningscykel på Friskis & Svettis?

2 kommentarer:

  1. Självklart skall du ha cykelbyxor!!! Lite fånigt, men har man en våtdräkt så är det helt okey med cykelbyxor

    /ingrid

    SvaraRadera
  2. I: Ja jag ska nog skaffa ett par! Skavsår är inget kul...

    SvaraRadera