fredag 11 november 2011

Va trist det är att va klok
Är på väg hem. Kom iväg för sent från jobbet, Knut gör ont, det är bättre att vila under en elektrisk filt än att stressa ut till Bosön och försenad och småskadad hoppa in i spänstövningar. Klokt, bara jädrigt trist.

Hade verkligen sett fram emot en hel helgs löparorgie. Även om jag åker ut imorgon bitti så blir det inte riktigt samma sak. Men jag försöker se det positivt! En mysig kväll med L där jag kommer hem före kl 19 går inte av för hackor!

Men jag hoppas verkligen att Knut slutar lägga krokben för mig.


Från Springjonas i farten

4 kommentarer:

 1. Trist med Knut, men nu får du lite quality time med L istället!!!

  /ingrid

  SvaraRadera
 2. Bara nyfiken,
  Vad är det för löparevent på Bosön?
  Öppet för alla?

  SvaraRadera
 3. Om du blir skadad så är Svensk Idrottsmedicinsk förening ute på Bosön hela helgen och lär sig idrottsmedicin :-)

  SvaraRadera
 4. @I: Ja man får se att glaset är halvfullt :)

  @Anonym: Nej tyvärr, träningsläger för oss medlemmar i Studenterna.

  @J: Haha va roligt, jag skulle ha haffat dem nånstans :)

  SvaraRadera