lördag 12 november 2011

Träningsläger del tre: mer tester, orgie i styrka och attackbasket

Det var ju såklart fler tester:

Plankan
Tre minuter: först vanligt, sen med en arm i taget i luften, ett ben i taget, motsatt arm och ben samtidigt och till sist vanligt igen. Poängen: att se hur rakt man pallar att stå utan alla armar och ben. Resultatet: jag har utvecklingspotential.

Brutalbänk
Alltså hänga upp och ner i benen och göra så många situps man orkar. Jag klarade 19 och nästan, nästan, nästan den tjugonde. Videon med hur hårt jag försökte kommer imorgon.

Sen tog vi lunch och lite samtal om träningen med våra tränare innan det var dags för en och en halv timmes styrka. En halvtimmes kastande med medicinboll. En halvtimme kettlebells-teknik. En halvtimme med benstyrka för löpare. Sen var jag hyfsat skakis.Men jag fick ändå för mig att hoppa in i en basketmatch och köra järnet med Susanna och Peter mot Clarence, Jonas och Karin. Vi spöade dem inte tack vare mig - jag kunde inte skjuta, markera spelare, göra mig passningsbar eller dribbla - men jag var i alla fall den som adderade en ny dimension av tacklande till den domarlösa matchen. Jag hade ingen aning om att basket kunde va så kul - och så sjuuukt jobbigt.

Kvällen har bjudit på mer mat, lite lekar och en massa löparpratande. Snart dags att sova.Från Springjonas i farten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar