söndag 6 november 2011

Haha, det här blir ju längsta träningspasset nånsin

Det är först nu, på tunnelbanan på väg mot Bergshamra och 3,5-milsturen med ett gäng funbeatare, som det slår mig:

Såhär långt har jag nog aldrig sprungit på träning. Det är nog bara mina två maror som kommit upp i 35 kilometer.

Jag har nog läst och drömt så mycket om galna ultralopp att jag tappat perspektivet, blandat ihop karaktärerna med mig själv, framtidsdrömmarna med imperfekt. Tre å en halv mil är ju faktiskt rätt långt.
Men men, optimisten i mig tycker ändå att det bara handlar om ett trevligt långpass i maklig takt och med sällskap. Nu ska jag äta upp det sista av min frukost.


Från Springjonas i farten

3 kommentarer:

 1. Jag hoppas att du verkligen tar det lugnt!!!

  /Ingrid

  SvaraRadera
 2. Jag förstår precis vad du menar. Jag blev jätte entusiastisk då jag för några dagar sedan läste på en blogg (http://maratonmamman.ratata.fi/post/315892) om att det blir en tur från Borgå till Helsingfors (50km) den 5.12. Där skall jag vara med tänkte jag! Och insåg om en stund att jag ju aldrig sprungit längre än 24 km och att jag också i regel springer litet långsamare än den snittfart bloggarna bakom evenemanget meddelade att kommer att vara den lugna fart som gäller under turen. Upp som en sol, ner som en pannkaka. Men bit av vägen tänker jag nog minsann vara med!

  SvaraRadera
 3. @I: Jo, nja, det gick väl sisådär

  @F: Haha ja det lät ju rätt tufft! Eller optimistiskt :) Men friskt vågat hälften vunnet - om nån ger sig på en 30:a så häng på!

  SvaraRadera