söndag 6 november 2011

Dagens (halva) långpass i bilder

Innan Knut (mitt högra knä, nyligen döpt) satte stopp för mitt långlöpande idag hade jag himlans trevligt i drygt två mil. Och hann - trots min totala avsaknad av simultankapacitet och fotografinstinkt - knäppa några bilder.

Liten sträcka-på-benen-paus efter en mil. Fortfarande alla dagens tjugo löpare med i tåget.

På språng några kilometer senare, fortfarande pigga ben i hela gänget.Och nästan framme vid fikapausen vid 19km, på vackra stigar längs Edsvikens västra strand.

Det mysiga caféet, med vackra gamla stoppade möbler, invaderat av en hord svettiga löpare.
Rejält god fika, väldigt välkommen.


Och återsamling efter fikan, fortfarande arton glada löpare med imponerande pigga ben och fikafyllda magar.Sen ställde knäet Knut till det för mig och jag fick hoppa av vid Järva krog för att ta mig hemåt med SL. Vinkade hejdå till hela gänget, avundsjuk på deras sista dussin kilometer när de tuffade vidare, nu längs Brunnsviken.


Nästa gång ska Knut och hans kompisar må bra och vara krångelfria - då hänger jag med hela vägen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar